Om Hellerup Flytteforretning og Kunsttransport

Hellerup Flytteforretning Logo

Færdigheder bakkes op af mange års erfaring

I 2016 kom Hellerup Flytteforretning & Kunsttransport som et led i et generationsskifte ind under Hvejsel Møbeltransport A/S alle medarbejderne fortsætter uændret.

Hellerup Flytteforretning & Kunsttransport er nu rustet til fremtiden og nye opgaver.


Hellerup Flytteforretning er definitionen af et familie-foretagende.

Vi startede i 1917, og brugte helt bogstaveligt talt, hestekræfter til at trække læsset.I 1932 skiftede vi til automobilerne Dengang var det Anders Jensen der stod i front af forretningen.

Sønnen Kaj Jensen overtog ledelsen af firmaet for Anders.

I 1983 overtog Kajs fætter Mogens Jensen Hellerup Flytteforretning. Mogens Jensen drev Hellerup Flytteforretning indtil 2016 hvor Hvejsel Møbeltransport overtog virksomheden, i dag er Hellerup og Hvejsel et firma, hvor stolte traditioner og høj kvalitet er forenet i en moderne virksomhed.

Professionelt & Pålideligt

De to ord som beskriver os bedst og en af de primære årsager til at du skal vælge os. Alle vores opgaver udføres iht. DMF betingelserne, som sikre kunden tryghed i sin flytteopgave.

Vi tillægger ikke værdi

Nu om dage snakker alle selskaber om at tilføre ekstra værdi, men vi ved at dine egendele har værdi nok i sig selv. Faktisk er vi så sikre på deres værdi, at vi har styr på forsikringen så du kan føle dig tryg!

Vi er godkendt af P.E.T

Alle vores medarbejdere er godkendt af P.E.T, da vi er leverandør til Slotte & Kultur-Ejendomme.
Denne godkendelse er en sikkerhed for at vores medarbejdere ikke er tilfældige personer, men mennesker du kan have tillid til.

Klima-Biler

Skal du have transporteret sarte malerier (eller andre effekter) har vi mulighed for at temperatur-regulere varmen på transport-kassen så temperatur-svinginger kan undgås.

Din sikkerhed

Vi er en del af DMF

Dansk Møbeltransport Forening er din sikkerhed for at vi gør arbejdet godt.
Et af kravende for at være en del af DMF er professionelle medarbejdere, et sundt arbejdsmiljø, og nænsomprofessionalisme i flytningen af dine egendele.

DMF - Dansk Møbeltransport Forening

Thortrans - Truck Transport