Flytning til Østrig – forsvarligt og trygt hele vejen

Flytning til Østrig så brug os som din flyttepartner. Vi har mange års erfaring med flytninger til Østrig.

Flytning til Østrig - Flytning til Østrig med Hvejsel Møbeltransport som professionel flyttepartner Kontakt Hvejsel her 

Hvejsel Møbeltransport er din flyttepartner til Østrig, hvis du skal flytte privat eller som firma, så kontakt os, så vi kan hjælpe dig.

Østrig har ca. 9 millioner indbyggere, og ligger, som mange nok ved, centralt placeret i Europa. Alperne dækker ca. 60% af Østrigs næsten 84.000 kmstore areal. Derfor er der også lidt længere mellem folk i Østrig end i Danmark.

Österreich (Det tyske navn for Østrig), betød "østligt rige" på oldhøjtysk. Det område vi i dag kender som Østrig, har som  sådan en lang historie, men blev først gjort et samlet land i 1804 under Franz II. Men også efter dette havde landet en omtumlet historie indtil efter 2. Verdenskrig. 

I dag er Østrig et velfungerende og driftigt land, med mange handelsforbindelser ud i verden - specielt i Europa. Østrig er med i EU's Schengen samarbejde og bruger Euroen som valuta.  (Kilde: Wikipedia

Den østrigske valuta er euroen (EUR), som har været Østrigs officielle valuta siden 1. januar 1999, med mønter og sedler indført den 1. januar 2002. Euroen erstattede den østrigske schilling som led i Østrigs deltagelse i eurozonen, der omfatter EU-lande, der har vedtaget euroen som deres fælles valuta. Indførelsen af euroen i Østrig markerede et betydeligt skridt mod økonomisk integration og samarbejde i Europa, hvilket har styrket Østrigs økonomiske bånd til sine europæiske naboer.

Som en stabil og stærkt handlede valuta på de globale finansmarkeder spiller euroen en vigtig rolle i Østrigs økonomi, især i betragtning af landets stærke handelsrelationer inden for EU og internationalt. Euroen bidrager til at lette handel og investeringer ved at eliminere valutakursrisici mellem eurozonen-medlemslandene. For Østrig, et land med en høj grad af økonomisk integration i EU, har overgangen til euroen også bidraget til økonomisk stabilitet og vækst. Euroen symboliseres med tegnet "€" og opdeles i 100 cent, hvilket gør den til en praktisk valuta for både hverdagslige transaktioner og større økonomiske aktiviteter.

Det er altid vigtigt når man skal flytte, at man er sikker på, at det indbo eller andet der skal flyttes, når frem til tiden, og bliver transporteret forsvarligt. Og dette bliver kun mere vigtigt, når ens indbo skal flyttes til udlandet. Hvejsel har stor og specialiseret erfaring i med flytninger til Østrig, og målet er og har altid været, at du som kunde skal opleve fuld tryghed. For der er rigtigt mange ting at tænke på, når man skal flytte. Det ved vi også. Derfor bruger vi vores erfaring til, at gøre flytningen lettere for dig.

Vi kan klare alle størrelse af flytninger, og vi flytter for både private og virksomheder. Men uanset opgavens størrelse, så er vi altid opmærksomme på dine behov og krav. Og på at disse bliver opfyldt til fulde. Og selvom vi har høj kvalitet i alt vi gør, så er arbejder hele tiden på, at gøre det lige lidt bedre.

Uanset om du flytter til den majestætiske arkitektur i Wien, den hyggelige atmosfære i Graz, den pulserende by Linz, den musikalske arv i Salzburg eller de storslåede bjerge og charmerende gader i Innsbruck, er Hvejsel Møbeltransport klar til at hjælpe dig med at komme dertil sikkert og problemfrit.

Vi sørger altid for, at alle regler overholdes ved flytninger. Det betyder for dig, at dit indbo / dine ting er i veluddannede og kompetente hænder, fra vi er på dansk jord og til vi ankommer til dit nye hjem i Østrig … Eller omvendt. For vi flytter naturligvis også gerne dit indbo til Danmark fra Østrig, hvis du gerne vil flytte til Danmark igen.

Flytning til Østrig - kort

Hvor er mine ting?

I alle vores lastvogne er der installeret tracking, så vi altid ved, og kan fortælle dig, hvor langt dit indbo er nået på deres vej til Østrig. En af vores nøglekompetence og -værdier er, at vi er præcise. Vi er der med andre ord på det rigtige sted og til tiden. Vores tracking system gør også, at vores chauffører kun skal koncentrere sig om at køre, og det øger sikkerheden på den lange tur.

Sikkerhed ved flytning til Østrig

Sikkerhed?

Når vi skal flytte dine ting til Østrig, så sørger vi for, at alt er forsvarligt spændt fast i lastvognen. Vi bruger tæpper, sådan der ikke kommer slag og gnidnings skader på det vi køre med Så turen gennem Europa foregår med sikkerhed for, at alt kommer lige sådan ud af lastbilen, som de kom ind.

For at sikre både os selv, og det vi flytter, er vores ansatte trænet i at bruge moderne maskiner. Det gør også, som før nævnt, at vi kan klare alle flytninger.

Er der trapper? Ingen problem. Vi bruger en trappeløfter, som på en skånsom måde bære tingene op. Er det en større flytning, kan vi også medbringe en gaffeltruck i lastvognen.

Huskeliste - flytning til Østrig

Har du husket?

Udover at melde flytning til CPR og kontakte Skattestyrelsen kan der være mange andre myndigheder og virksomheder, som du skal kontakte ved udrejse fra Danmark.

Alt efter din situation i Danmark og din kommende situation i det nye land, er det forskelligt, hvad du skal være opmærksom på.

Du kan orientere dig om mange af reglerne på det offentlige område på borger.dk. Se flere oplysninger på borger.dk.

Forsikring

Vi gør naturligvis alt for, at din flytning til Østrig går glat og uden unødig besvær. Men desværre kan der jo ske uheld af den ene eller anden art. Derfor har Hvejsel en flytteansvarsforsikring, som dækker, hvis uheldet er ude (i henhold til gældende betingelser). Det er din garanti for, at du får en reel behandling og at vi står inde for vores produkt og vores service.

Kontakt Hvejsel

Spørgsmål og svar (FAQ)

Kommer I til Østrig til tiden?
Som udgangspunkt Ja. Vi kan naturligvis ikke forudse alt. Men vi har stor erfaring med trafikken igennem Europa, og i storbyer som Wien. Det sammen med vores avancerede ruteplanlægningssystem gør, at vi normalt er der til tiden.

Hvad med prisen?
Når vi aftaler din flytning til Østrig med dig, så stiller vi naturligvis spørgsmål om hvad og hvor meget der skal flyttes. Så kan vi give dig en pris. Hvad den bliver består af en masse faktorer. Men vi gør alt for, at flytningen bliver så effektiv som muligt. Og det viser sig også på omkostninger for dig. Vi kender ruten, og vi bruger vores ruteplanlægningssystem til at optimere kørslen, så vi kan spare på dieselen og vores materiel. Derfor kan vi tilbyde dig en flytning til Østrig, der kvalitetsmæssigt er i top og med en pris der er lav uden nogensinde at gå på kompromis med sikkerhed, kvalitet, miljø, effektivitet og service.