Sikkerhedsmakulering

Sikkerhedsmakulering
  • Vi udlejer makulerings container til små og mellemstore virksomheder.
  • Udlejning af aflåselige makulerings containere.
  • Afhentning og levering containere.
  • Makulering af større og mindre mængder.
  • Høj sikkerhed for dig som kunde.
Thortrans - Sikkerhedsmakulering

Følsomme oplysninger er noget alle virksomheder har.

Derfor bør det være en top prioritet, at have en strategi for informationsbeskyttelse og -sikkerhed. Sikkerhedsmakulering er en af grundpillerne i denne strategi for langt de fleste virksomheder. Thortrans tilbyder sikkerhedsmakulering i hele Danmark.

Hvad er forskellen på sikkerhedsmakulering og den almindelige makulator?

Det er specielt papir dokumenter der gør den store forskel. En almindelig makulator lave strimler af papiret - knivene køre kun i én retning. Disse strimler kan rent faktisk efterfølgende samles så dokumenterne kan læses igen. 

Sikkerhedsmakulering derimod finsnitter dine fortrolige dokumenter med sine modsatrettede knive på flere valser. Slutresultatet minder mest om groft konfetti og er nærmest umuligt at samle igen. Derudover følger vi papiret fra vi modtager det til makulering og til den endelige slutdestruktion. Med andre ord havner dine fortrolige dokumenter aldrig i den almindelige dagrenovation.

Korrekt håndtering

Vores medarbejder er uddannede til at håndtere fortroligt materiale, og opbevaring sker i aflåste beholdere og containere. Hvis du ofte og/eller har et stort behov for sikker bortskafning af fortrolige dokumenter, så kan du hos os leje en aflåst container, som vi med jævne mellemrum henter eller tømmer. 

Thortrans kan med andre ord tilbyde: En skræddersyet løsning der passer netop til dine behov for sikkerhedsmakulering.