Om Hvejsel Møbeltransport

Tryghed når du flytter


Hvejsel yder førsteklasses flytteservice til dig, der vil flytte hurtigt, nemt og ubekymret. Hvejsel optræder professionelt og reelt. Vi er bevidste om det ansvar det er, at håndtere andre menneskers ejendele.


Vi ved, at mennesker erhverver sig mange ting med store værdier igennem tiden - både reelle værdier og ting med store affektionsværdier. Så når man skal flytte, ønsker man selvfølgelig et flyttefirma, der vil behandle ens ting med respekt og nænsom hånd. Det vil vi hos Hvejsel. Og vi kan, fordi vi har erfaring i alle former for flytning og opbevaring. Store og små opgaver imellem hinanden. Lokalt, indenlands og udenlands.

Vi arbejder hele tiden med udvikling og afprøvning af nye hjælpemidler, og vores årelange erfaring kommer vores kunder til gode. Vi har det rigtige tidsbesparende grej og vore specialudstyrede flyttevogne skåner Deres ting bedst muligt.

Hvejsel har en flytteansvarsforsikring, som dækker, hvis uheldet er ude i.h.t. gældende betingelser. Det er Deres garanti for, at De får en reel behandling.

Thortrans - Truck Transport