Historien om ConWay

Om ConWay Furniture Transport

Firmaet blev startet af Ib Emil Hansen i 1970. Han havde oprindeligt en baggrund i shippingbranchen. Dengang var han direktør i Lehman, som var et af de første firmaer der brugte containere og fik agentur for containere allerede i 1967-68. Dengang var det en specialafdeling, da ikke alle havne i verden havde containerfaciliteter.

Historien om Conway - ConWay lastbil

Ib Emil Hansens nye firma, der på det tidspunkt (1971-72) hed Interfragt, byggede specialkasser til fragt af møbler med skib. Det kendskab han fik til branchen betød, at firmaet udviklede sig til generel transport af møbler. Kort tid efter skiftede selskabet navn til ConWay (containere og vejtransport) for at få et unikt navn.

Siden er firmaet flyttet flere gange og har ligget i Brabrand, Århus Nord og Tilst før det i 2011 kom til Randers.

Firmaet har været i familiens eje indtil 1-11-2012 hvor sønnen Henrik Friis Hansen valgte at sælge sine aktier i firmaet til en mangeårig samarbejdspartner Thortrans .

I årenes løb har ConWay kørt i en lang række lande på hele kontinentet og i Skandinavien/Norge, Sverige og Danmark-, samt Finland. ConWay har i alle årene koncentreret sig om at transportere møbler/møbeltransport, køkkener og boliginventar, samt returlæs.

ConWay Furniture Transport og Thortrans er i dag en af de førende leverandøre i Norden af privatleveringer, Vi levere både for, butikker, auktioner og private, i fagtermer kaldes det for B2B, B2C og C2C.

  • B2B : betyder Business to Business, eks. fra Grossist til Butik.
  • B2C : betyder Business to Consumer, eks. fra Butik til Privat.
  • C2C : Betyder Consumer to Consumer, eks. fra Privat til Privat.

ConWays lager ved Tils i Aarhus

En ældre ConWay lastbil, alle ConWays lastbiler var hvide med logo på kasserne.