Book en transport med HVO Diesel

Book en transport med HVO Diesel
Transport med HVO Biodiesel

Book transport der bruger HVO biodiesel.
Gå direkte til bookingformular >>

HVO biodiesel er langt mere rent at forbrænde, set i forhold til den fossile B7 diesel.  Den er lavet på biologisk bæredygtigt materiale, hvoraf en stor del stammer fra affaldsprodukter. 

"YX’ Bio100 HVO Diesel er en del af sektorens løsning til begrænsning af klimaændringerne, da brændstoffet er produceret udfra 100% fornybart biologisk råmateriale. Ved brug af Bio100 HVO diesel sænkes udledningen af CO2 med op til 90% i sammenligning med traditionel diesel."

(Kilde: https://erhverv.unoxmobility.dk/bio100-hvo-diesel)

HVO biodiesel er desværre cirka dobbelt så dyrt, og den kan i nogen tilfælde også have en lidt lavere ydeevne end den traditionelle diesel. Men når vi skal transportere noget fra A til B, så udgør brændstofudgifterne kun ca. 20% af prisen for dig som kunde med den almindelige B7 diesel. Så samlet set vil dine transportudgifter kun stiger imellem 20-25%, ved at du vælger, at få dine transportbehov dækket på en langt mere miljørigtig og bæredygtig måde.

Hvordan vi sikrer, at din transport kører på HVO diesel.

Desværre kan vi ikke udelukkende køre på HVO diesel dels pga. prisen og infrastruktur. Heldigvis kan man blande B7 diesel og HOV diesel, hvor man bibeholde de gode egenskaber HVO dieslen har. 

Derfor er der flere muligheder for, hvordan vi sørger for at din merudgift til HVO diesel går til et bedre miljø. 

  • Hvis du booker i god tid, kan vi sørge for, at der er den passende mængde HVO diesel i tanken. 
  • Du bidrager til at en større procentdel, af det brændstof vi samlet set bruger er HVO diesel. Mao. er det ikke lige din transport der får glæde af dieslen, men vi garanterer, at vi indkøber den mængde HVO diesel som din transport ville have brugt, hvorefter den indgår vores samlede flådes brændstof. 
  • Igen hvis vi ved det i tilpas god tid, og din ordre er af stor nok til det er praktisk muligt, kan vi køre vores bil(er) udelukkende på HVO diesel. 
Share:

Her kan du tydeligt se forskellen på HVO biodiesel og den traditionelle B7 fossile diesel.

Book en HVO diesel transport

Fremgangsmåde:

  • Book din transport >>her<<
  • Når du har fået dit ordrenummer, så benyt venligst nededstående formular, til at booke din transport med HVO diesel.
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Europa/Berlin
Påkrævet
Påkrævet
Captcha kode