Thortrans A/S Profil

Thortrans A/S Profil

Solid og seriøs familievirksomhed

Thortrans er en solid og seriøs familievirksomhed med over 50 år på bagen inden for transportbranchen. Firmaet blev startet af Thorbjørn Kristensen i 1972 og ledes i dag af sønnerne Henrik og Lars Thomas Kristensen.

Thortrans Profil - copyright 2016 roadstars.mercedes-benz.com

Foto: roadstars.mercedes-benz.com

Hos Thortrans sætter vi en ære i at drive vores forretning efter de gældende love og regler, dette er en af grundene til at vi har været i branchen i over 50 år.

Thortrans beskæftiger over 200 ansatte, heraf 120 chauffører. Vi servicere virksomheder i alle brancher, og tilrettelægger førsteklasses transportløsninger, der tilgodeser ethvert ønske.

Vores vognpark består af 65 trækkere 45 forvogn/kærre og ca. 250 trailere.

  • I Oktober 2019 var Thortrans medstifter af fonden, Global Material & Asset Fond, www.materials.fund fonden skal sikre bæredygtig global genanvendelse af verdens ressourcer igennem cirkulær, sporbar genanvendelse af bla. plast, som kan markeres, spores og genanvendes med en unik teknologi. Fondens forretningsplan støtter  FN's 17 verdensmål.
  • I April 2018 vandt Thortrans Danish Transport Award som årets vækstvirksomhed. Prisen gik til Thortrans, fordi virksomhedens strategi og It-udvikling har skabt vækst og arbejdspladser og gjort Thortrans til en af de førende transportvirksomheder inden for sit felt https://itd.dk/nyheder/itd-nyt/2018/thortrans-vandt-danish-transport-award-2018/ 
  • I December 2016 Stiftede Thortrans sammen med Jysk Børnforsorgen og Randers Bo og Erhvervstræning den Socailøkonomiske Fond, GOGGS Fonden "Guld og Grønne Skove" www.goggs.dk fonden skal skabe arbejdspladser til mennesker med nedsat arbejdsevne og socialt udsatte, overskuddet fra fondens virke skal gå til velgørende formål. Fonden driver bla. genbrugbutikken Finderiet www.finderiet.dk som ansætter fleks og skånejobbere.
  • 1.Januar 2016 kom Hellerup Flytteforretning & Kunsttransport som et led i et generationsskifte ind under Hvejsel Møbeltransport A/S alle medarbejderne fortsætter uændret.
  • 1. December 2015 bliver Hvejsel Møbeltransport opkøbt, og Hvejsel bliver en del af Thortrans, sammen med Hvejsel Møbeltransport tilbyder Thortrans Flytninger, privat leveringer og installering i hele norden, Hvejsels afdelinger i Århus og København fortsætter som en selvstændig del af gruppen. www.hvejsel.com
  • 1. Februar 2013 blev Anders Sørensens Møbeltransport A/S en del af Thortrans, og to af branchens største aktører blev samlet under samme tag.
  • 1. Januar 2013 blev Thortrans & Con Way, agenter i Skandinavien for Tramo Møbeltransport i Italien. Igennem Tramo kan vi nu tilbyde møbel logistik over hele verden.
  • 1. Oktober 2012 overtog vi Con Way Furniture Transport ApS, som opererer i Norge, Sverige og Finland. Det betød, at vi nu også dækker hele Norden.

Tidligere opkøb af Kubik Møbeltransport og Børge Jensen Møbeltransport har gennem årene gjort os til en af de førende i branchen indenfor møbellogistik/møbeltransport og kunsttransport m.v., og i 2007 indviede vi et nyt hovedsæde på 6.000 m2.

I 2001 åbnede vi et 7.000 m2 lagerhotel i det nordlige Randers, hvor vi tilbyder opmagasinering af alle typer varer, inklusiv fødevarer. Lagerarealet er siden blevet udvidet til hele 25.000 m2. I 2013 flyttede vi vores lagerhotel til Randers syd, til mere moderne lokaler. Thortrans har drevet lagerhotel siden 1979.

Vi har Navigation og Flådestyring monteret i alle vores lastbiler, så chaufførerne kan lægge kortet og koncentrere sig om kørslen. Vores flådestyringssystem orienterer løbende chaufførerne elektronisk, så de altid ved, hvor næste opgave venter. På den måde udnytter vi vognene optimalt og sparer brændstof.

Thortrans har eget værksted, hvor vi beskæftiger 7 mand, vi konstant holder vores vogne under skarpt opsyn og skifter løbende ud i vognparken. Vi analyserer brændstofforbruget og overholder naturligvis de foreskrevne serviceintervaller. På vores værksted beskæftiger både mekanikere og smede, som hele tiden optimerer vores vognparks lasteevne og funktionsdygtighed, forebygger mulige fejl og tager eventuelle skavanker i opløbet.

Thortrans fejrede sit 40 års jubilæum i 2012, samme år kunne familien bag Thortrans fejre 100 års jubilæum i vognmandsbranchen.

Det sociale Thortrans

Hos Thortrans har vi en kultur, hvor vi tager et stort socialt ansvar bl.a. for de mennesker, der af forskellige årsager har svært ved at finde sin plads på arbejdsmarkedet. Over 20,73 % af vore medarbejdere er startet på særlige vilkår, men er i dag ansat på almindelige vilkår. GROW's Sociale Bæredygtighedsberegner ligger til grunglag for denne udregning, og tallet er fra Marts 2023.

Derudover har vi i samarbejde med Randers Kommune oprettet en afdeling, hvor vi løbende har 10-15 personer i praktik og afklaringsforløb.

Thortrans ambition er at være bedst på sit område, både når det gælder vores måde at drive og udvikle forretning på, hensynet til miljøet og medarbejdertrivsel. Vi ønsker at skabe en kreativ virksomhed med fokus på vore kunder, vækst og udvikling og at gøre en mærkbar forskel. Vi vil være en rummelig arbejdsplads, hvor medarbejderne kan lide at være, hvor der er et familiært arbejdsmiljø, plads til mangfoldighed og socialt ansvar og ikke mindst til store tanker og drømme. Vi gør en forskel.

>>Læs mere her<<

Vores ønske er ikke nødvendigvis at være de største, vi vil være branchens bedste.