Flytning til England – forsvarligt og trygt hele vejen

Flytning til England, så brug os som din flyttepartner. Vi har mange års erfaring med flytninger til England.

Flytning til England - så vælg Hvejsel. Vi har mere end 50 års erfaring, og flytter stort set alt sikkert, til tiden og billigt. Kontakt Hvejsel her

Flytning til England - Stonehenge

Trækker England i dig, så er det ikke så mærkeligt. England har mange spændende muligheder, og vores erfaring fortæller os, at det er mange danskere der søger til England. Det er også forholdsvis let, at finde sig til rette. Selvom der naturligvis er forskelle, så minder Englands og Danmarks kultur alligevel meget om hinanden.

Danmark og England har en lang historie sammen, med mindre og mere heldige relationelle forhold. Men de sidste hundrede kan man hvis sige, at forholdet er stabiliseret. England er nu en af Danmarks vigtigste handelspartnere, og der er stor udveksling af stort set alt mellem Danmark og England.

England kan både tilbyde storbyer med masser af larm og liv, og stilhed og ro i de mere landlige områder. Hvis man vælger at bosætte sig i London området, så har man faktisk en del transportmuligheder til og fra Danmark til ret billige priser.

Flytning til Madrid - Hvejsel Lastbil

Det er altid vigtigt når man skal flytte, at man er sikker på, at det indbo eller andet der skal flyttes, når frem til tiden, og bliver transporteret forsvarligt. Og dette bliver kun mere vigtigt, når ens indbo skal flyttes til udlandet. Hvejsel har stor og specialiseret erfaring i med flytninger til England, og målet er og har altid været, at du som kunde skal opleve fuld tryghed. For der er rigtigt mange ting at tænke på, når man skal flytte. Det ved vi også. Derfor bruger vi vores erfaring til, at gøre flytningen lettere for dig.

Vi kan klare alle størrelse af flytninger, og vi flytter for både private og virksomheder. Men uanset opgavens størrelse, så er vi altid opmærksomme på dine behov og krav. Og på at disse bliver opfyldt til fulde. Og selvom vi har høj kvalitet i alt vi gør, så er arbejder hele tiden på, at gøre det lige lidt bedre.

Vi sørger altid for, at alle regler overholdes ved flytninger. Det betyder for dig, at dit indbo / dine ting er i veluddannede og kompetente hænder, fra vi er på dansk jord og til vi ankommer til dit nye hjem i England … Eller omvendt. For vi flytter naturligvis også gerne dit indbo til Danmark fra England, hvis du gerne vil flytte til Danmark igen.

Flytning til Madrid - Kort

Hvor er mine ting?

I alle vores lastvogne er der installeret tracking, så vi altid ved, og kan fortælle dig, hvor langt dit indbo er nået på deres vej til England. En af vores nøglekompetence og -værdier er, at vi er præcise. Vi er der med andre ord på det rigtige sted og til tiden. Vores tracking system gør også, at vores chauffører kun skal koncentrere sig om at køre, og det øger sikkerheden på den lange tur.

Sikkerhed ved flytning til Madrid

Sikkerhed?

Når vi skal flytte dine ting til England, så sørger vi for, at alt er forsvarligt spændt fast i lastvognen. Vi bruger tæpper, sådan der ikke kommer slag og gnidnings skader på det vi køre med Så turen gennem Europa foregår med sikkerhed for, at alt kommer lige sådan ud af lastbilen, som de kom ind.

For at sikre både os selv, og det vi flytter, er vores ansatte trænet i at bruge moderne maskiner. Det gør også, som før nævnt, at vi kan klare alle flytninger.

Er der trapper? Ingen problem. Vi bruger en trappeløfter, som på en skånsom måde bære tingene op.

Er det en større flytning, kan vi også medbringe en gaffeltruck i lastvognen.

Huskeliste - flytning til Madrid

Har du husket?

Udover at melde flytning til CPR og kontakte Skattestyrelsen kan der være mange andre myndigheder og virksomheder, som du skal kontakte ved udrejse fra Danmark.

Alt efter din situation i Danmark og din kommende situation i det nye land, er det forskelligt, hvad du skal være opmærksom på.

Du kan orientere dig om mange af reglerne på det offentlige område på borger.dk. Se flere oplysninger på borger.dk.

Forsikring

Vi gør naturligvis alt for, at din flytning England går glat og uden unødig besvær. Men desværre kan der jo ske uheld af den ene eller anden art. Derfor har Hvejsel en flytteansvarsforsikring, som dækker, hvis uheldet er ude (i henhold til gældende betingelser). Det er din garanti for, at du får en reel behandling og at vi står inde for vores produkt og vores service.

Kontakt Hvejsel

Spørgsmål og svar (FAQ)

Kommer I til England til tiden?

Som udgangspunkt Ja. Vi kan naturligvis ikke forudse alt. Men vi har stor erfaring med trafikken igennem Europa, og i storbyer som London. Det sammen med vores avancerede ruteplanlægningssystem gør, at vi normalt er der til tiden.

Hvad med prisen?

Når vi aftaler din flytning til England med dig, så stiller vi naturligvis spørgsmål om hvad og hvor meget der skal flyttes. Så kan vi give dig en pris. Hvad den bliver består af en masse faktorer. Men vi gør alt for, at flytningen bliver så effektiv som muligt. Og det viser sig også på omkostninger for dig. Vi kender ruten, og vi bruger vores ruteplanlægningssystem til at optimere kørslen, så vi kan spare på dieselen og vores materiel. Derfor kan vi tilbyde dig en flytning, der kvalitetsmæssigt er i top og med en pris der er lav uden nogensinde at gå på kompromis med sikkerhed, kvalitet, miljø, effektivitet og service.