Hvejsel Medico Transport

Medico transport er en tillidssag, og vores sikkerhed er altid i top. Hvejsel har afdelinger i Randers og København. Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Hos Hvejsel har vi specialiseret os i transport af medicoteknisk udstyr. Hvejsels lastbiler er indrettet til at transportere udstyret sikkert og forsvarligt. Kontakt os i dag, og få et tilbud. 

Hvejsel medico transport

Hvejsel Møbeltransport transporterer medicoteknisk udstyr. Vi transporterer medicinsk udstyr og inventar til sygehuse, klinikker og laboratorier. Vi laver aftaler med modtageren, og kan levere udstyret på den afdeling, hvor det skal bruges. 

Medico Transport: Vores lastbiler er indrettet til, at kunne transporterer udstyret, under de rette forhold. Dermed sikrer vi, at det når frem til modtageren til tiden, og er klar til brug. Hvejsel Møbeltransport tilbyder High Tech Logistics, og vi håndterer og transporterer følsomt, teknisk og medicinsk udstyr i specialindrettede lastbiler. Bilerne er tilpasset til det nordiske klima og har høj sikkerhed.

Vi transportere scannere, hospitalsudstyr, medicinaludstyr, maskiner til medicinal-industrien og meget andet. Kontakt Hvejsel Møbeltransport hvis vi skal hjælpe dig.

Hvis du har spørgsmål så ring eller skriv endelig til os. Hos Hvejsel ved vi hvor vigtigt det er, at medico udstyr og inventar til sygehuse, klinikker og laboratorier skal transporteres under de korrekte forhold og håndteres forsigtigt. Derfor er Hvejsel glad for, at kunne tilbyde vores mange års erfaring og ekspertise i special flytninger og transporter. 

Husk at vi kan hjælpe dig hele vejen, når du skal have transporteret / fragtet dit medicinske udstyr og inventar. Vi kan hjælpe hele vejen, fra special indpakning til at levere til den specifikke afdeling / lokation, hvor medico udstyret og inventaret skal bruges.

Der er hverken en transport eller et spørgsmål der er for stort eller for lille. Du finder os her.

Flytning til Madrid - Hvejsel Lastbil

Forsikring

Vi gør naturligvis alt for, at din transport går glat og uden unødig besvær. Men desværre kan der ske uheld af den ene eller anden art. Hvejsel Møbeltransport har som andre transportører en ansvarsforsikring. Ønsker du ekstra dækning for varens værdi kan du tegne en tillægsforsikring hos os som dækker dine ejendele. Hvis der sker skade under en privatflytning dækker vi iflg DMF betingelserne op til 50.000 kr. pr. genstand/flyttekasse. En privatflytning er en flytning af dine ejendele fra dine gamle bopæl til din nye bopæl.

Kontakt Hvejsel

Spørgsmål og svar (FAQ)

Kommer I til tiden?
Som udgangspunkt Ja. Vi kan naturligvis ikke forudse alt. Men vi har stor erfaring med trafikken i både Danmark og Europa. Det sammen med vores avancerede ruteplanlægningssystem gør, at vi normalt er der til tiden. 

Mit udstyr er følsomt overfor temperatursvingninger. Kan Hvejsel sikre at der er en konstant temperatur under transporten?
Ja - Hos Hvejsel har vi mange års erfaring med at transportere effekter der kræver speciel håndtering, derfor er  vores biler indrettet med klimaanlæg.