Hvejsel Kunsttransport

Kunsttransport er en tillidssag, og vores sikkerhed er altid i top. Hvejsel har afdelinger i Randers og København. Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Hos Hvejsel Møbeltransport har vi speciale i kunsttransport og transport af kunst. Hvejsel kunsttransport har afdelinger i Randers og København. Kontakt os i dag, og få et tilbud. 

Hvejsel Kunsttransport - hurtigt og sikkert

Hos Hvejsel Møbeltransport er du altid sikker på, at vi håndterer din kunst med stor forsigtighed og med respekt. Hvejsel Kunsttransport har igennem mange år specialiseret sig i transport af effekter, der kræver stor ekspertise - herunder kunstværker og lignende.

Hos Hvejsel kunsttransport tilpasser altid vores transport til dine behov. Og derfor kan vi love dig førsteklasses behandling hele vejen. Vi har over 25 dedikerede medarbejdere, der sørger for at du trygt kan overlade alt til Hvejsel kunsttransport i forhold til transport og håndtering af din kunst.  Vi tilbyder kunsttransport i Danmark, samt International transport af kunst og lignende effekter.

Hvis du har spørgsmål så ring eller skriv endelig til os. Vi er klar over, at kunstværker kan have stor værdi - i kroner og øre, men også sentimental værdi. Derfor vil vi altid sørge for, at du kan være fuldstændig tryg, ved at overlade din kunst til os.  

Der er hverken en transport eller et spørgsmål der er for stort eller for lille til Hvejsel kunsttransport. Du finder os her.

Klimareguleret Transport

Hvejsel Møbeltransport tilbyder også klimareguleret transport.

Hvis du som kunde ønsker at få din kunst eller vare transporteret med Klimareguleret transport, så kan Hvejsel Møbeltransport løse opgaven.

Vi kan sætte varme på kassen og styre luftfugtigheden, og derigennem sikre en skånsom transport af dine kunstværker eller varer. En Klimareguleret transport skal bookes til vores kørselsafdeling.

Book en Klimareguleret Transport

Flytning til Madrid - Hvejsel Lastbil

Forsikring

Vi gør naturligvis alt for, at din transport går glat og uden unødig besvær. Men desværre kan der ske uheld af den ene eller anden art. Hvejsel Møbeltransport har som andre transportører en ansvarsforsikring. Ønsker du ekstra dækning for varens værdi kan du tegne en tillægsforsikring hos os som dækker dine ejendele. Hvis der sker skade under en privatflytning dækker vi iflg DMF betingelserne op til 50.000 kr. pr. genstand/flyttekasse. En privatflytning er en flytning af dine ejendele fra dine gamle bopæl til din nye bopæl.

Kontakt Hvejsel

Spørgsmål og svar (FAQ)

Kommer I til tiden?
Som udgangspunkt Ja. Vi kan naturligvis ikke forudse alt. Men vi har stor erfaring med trafikken i både Danmark og Europa. Det sammen med vores avancerede ruteplanlægningssystem gør, at vi normalt er der til tiden.

Jeg har købt kunst på en auktion. Kan I transportere det fra auktionshuset?
Ja! har du købt eller har påtænkter at købe hos f.eks. Lauritz.com eller Bruun Rasmussen, så kontakt endelig Hvejsel, så vi kan give dig et tilbud på transport af din kunst. Husk vi kan i princippet transportere / fragte din nye kunst over hele verden. 
Hvis du tænker på at sælge på auktion, så vil vi naturligvis også gerne give et tilbud på kunsttransport til auktionshuset.