Hvejsel Våbentransport

Våbentransport er en tillidssag, og vores sikkerhed er altid i top. Hvejsel har afdelinger i Randers og København. Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Våbentransport er en tillidssag, og vores sikkerhed er altid i top. Hvejsel har afdelinger i Randers og København. Kontakt os i dag, og få et tilbud.  

Hvejsel Våbentransport - hurtigt og sikkert - våben transport

Hos Hvejsel er du altid sikker på, at vi håndterer dine våben og ammunition sikkert og forsvarligt. Hvejsel har igennem mange år specialiseret sig i flytninger af ting der kræver stor ekspertise f.eks. kunstværker. Våben og ammunition falder også under denne kategori. 

Vi tilpasser altid vores transport til dine behov. Og derfor kan vi love dig førsteklasses behandling hele vejen. Vi har over 25 dedikerede medarbejdere, der sørger for at du trygt kan overlade alt til Hvejsel i forhold til transport og håndtering af dine våben og din ammunition.  Vi tilbyder Våbentransport i Danmark, samt International Våbentransport og transport af ammunition. Vores lagerhotel er godkendt til opbevaring af våben og ammunition.

Inden din Våbentransport finder sted skal vi have en kopi af afsender og modtagers våbentilladelse.

Hvis du har spørgsmål så ring eller skriv endelig til os. Der er hverken en transport eller et spørgsmål der er for stort eller for lille. Du finder os her.

Flytning til Madrid - Hvejsel Lastbil

Forsikring

Vi gør naturligvis alt for, at din transport går glat og uden unødig besvær. Men desværre kan der ske uheld af den ene eller anden art. Hvejsel Møbeltransport har som andre transportører en ansvarsforsikring. Ønsker du ekstra dækning for varens værdi kan du tegne en tillægsforsikring hos os som dækker dine ejendele. Hvis der sker skade under en privatflytning dækker vi iflg DMF betingelserne op til 50.000 kr. pr. genstand/flyttekasse. En privatflytning er en flytning af dine ejendele fra dine gamle bopæl til din nye bopæl.

Kontakt Hvejsel

Spørgsmål og svar (FAQ)

Kommer I til tiden?
Som udgangspunkt Ja. Vi kan naturligvis ikke forudse alt. Men vi har stor erfaring med trafikken i både Danmark og Europa. Det sammen med vores avancerede ruteplanlægningssystem gør, at vi normalt er der til tiden.

Hvad med de nødvendige tilladelser
Vi sørger altid for, at vi har de korrekte tilladelser til transport af våben og ammunition. Vi går aldrig på kompromis med hverken sikkerhed eller lovgivningen.