Hvejsel Auktionstransport

Auktionstransport er en tillidssag, og vores sikkerhed er altid i top. Hvejsel har afdelinger i Randers og København. Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Hos Hvejsel har vi speciale i kunsttransport og dermed også transport til og fra auktioner. Hvejsel har afdelinger i Randers og København. Kontakt os i dag, og få et tilbud. 

Hvejsel Auktionstransport - hurtigt og sikkert

Hos Hvejsel Auktionstransport er du altid sikker på, at vi håndterer dine auktionskøb med stor forsigtighed og med respekt når de skal transporteres til og fra et auktionshus. Hvejsel har igennem mange år specialiseret sig i transport af effekter, der kræver stor ekspertise - herunder kunstværker og lignende.

Hos Hvejsel Auktionstransport tilpasser vi os altid vores transport til deres behov. Og derfor kan vi love dig førsteklasses behandling hele vejen. Vi har over 25 dedikerede medarbejdere, der sørger for at du trygt kan overlade alt til Hvejsel i forhold til transport og håndtering af dine ejendele.  Vi tilbyder auktionstransport - herunder kunsttransport og galleritransport i Danmark, samt International transport af kunst og lignende effekter.

Auktioner foregår overalt i verden, derfor er Hvejsel også international. Så om du handler et auktionshus, så kan Hvejsel hjælpe dig, med transport når du køber vare på en auktion. Så lad Hvejsel bliver din partner, når du skal sælge eller købe på auktion.

Hvis du har spørgsmål så ring eller skriv endelig til os. Vi er klar over, at egendele har stor værdi. Derfor vil vi altid sørge for, at du kan være fuldstændig tryg, ved at overlade dine ting til os, når det drejer som auktionstransport.  

Der er hverken en transport eller et spørgsmål der er for stort eller for lille. Du finder os her.

Klimareguleret Transport

Hvejsel Møbeltransport tilbyder også klimareguleret transport.

Hvis du som kunde ønsker at få din kunst eller vare transporteret med Klimareguleret transport, så kan Hvejsel Møbeltransport løse opgaven.

Vi kan sætte varme på kassen og styre luftfugtigheden, og derigennem sikre en skånsom transport af dine kunstværker eller varer. En Klimareguleret transport skal bookes til vores kørselsafdeling.

Book en Klimareguleret Transport

Flytning til Madrid - Hvejsel Lastbil

Forsikring

Vi gør naturligvis alt for, at din transport går glat og uden unødig besvær. Men desværre kan der ske uheld af den ene eller anden art. Hvejsel Møbeltransport har som andre transportører en ansvarsforsikring. Ønsker du ekstra dækning for varens værdi kan du tegne en ALL-Risk tillægsforsikring hos os, som dækker dine ejendele.
Hvis der sker skade under en privatflytning dækker vi iflg. DMF betingelserne op til 50.000 kr. pr. genstand/flyttekasse. En privatflytning er en flytning af dine ejendele fra dine gamle bopæl til din nye bopæl.

Kontakt Hvejsel

Spørgsmål og svar (FAQ)

Kommer I til tiden?
Som udgangspunkt Ja. Vi kan naturligvis ikke forudse alt. Men vi har stor erfaring med trafikken i både Danmark og Europa. Det sammen med vores avancerede ruteplanlægningssystem gør, at vi normalt er der til tiden.

Jeg er nervøs for, at mine ejendele kommer til skade?
Hos Hvejsel har vi mange års erfaring med at transportere kunst, antikviteter, musikinstrumenter og andre effekter der kræver speciel håndtering, så vi ved, hvordan vi skal pakke tingene ind, og transportere dem til eller fra eksempelvis en auktion fuldt forsvarligt og sikkert.