Vores kunstlager er opbygget med henblik på at imødekomme alle de krav til klima, miljø og sikkerhed, du måtte have. Ud over opmagasinering tilbyder vi beskyttelsesemballering, fotografering, katalogisering, tilstandsrapport, konservatortjenster, sikkerhedslager og forsikringshåndtering.

Kunstopbevaring-Kunstdepot

Hellerup Flyt Kunstopbevaring
Hellerup Flytteforretning og Kunsttransport Kunstopbevaring

Hellerup Flytteforretning: Kunstdepot - Opbevaring af kunst

Hos Hellerup Flytteforretning og Kunsttransport opbevarer vi kunst i alle afskygninger. Vi har mange års erfaring i at transportere, håndtere og opbevare kunst.


 • Vores lager er specialindrettet til maleriopbevaring , skulpturer og Kunst Installationer i alle størrelser.
 • Kunstdepot for større og mindre kunstsamlinger.
 • Vi har udstyr til at håndtere både store og tunge kunstværker.
 • Vores lagerhotel er alarmovervåget og brandsprinklet.
 • Vores lagerhotel er opvarmet og vi sikre en korrekt luftfugtighed.
 • Vi tilbyder også opbevaring af indbo og møbler på vores lagerhotel.
 • Kameraovervågning ved modtagelse og udlevering.
 • Sikkerhedslager til kunstopbevaring.
   

  Kunstopbevaring Vores opbevaringsløsninger er skræddersyede i specialindrettede lokaler, der opfylder vores strenge krav til kontrol og sikkerhed. Vælg mellem selvstændige pladser eller generel kunstopbevaring, der tilbyder tilpassede reolsystemer,  for den optimale bevaring af dine værker.

  Fleksibilitet for Alle Behov Uanset om du søger midlertidig opbevaring for ekstra tryghed under ferien, eller en længerevarende løsning for at frigøre plads andetsteds, tilbyder vi opbevaringsmuligheder fra 1 m², tilgængelig så længe, du har brug for det.

  Interne Faciliteter for Fuldkommen Omsorg Vi tilbyder hjælp til registrering, administration og restaurering, og har også specielle områder til karantæne, for at sikre den bedste pleje af dine værker.


Din sikkerhed

Vi er en del af DMF

Dansk Møbeltransport Forening er din sikkerhed for at vi gør arbejdet godt.
Et af kravende for at være en del af DMF er professionelle medarbejdere, et sundt arbejdsmiljø, og nænsomprofessionalisme i flytningen af dine egendele.

DMF - Dansk Møbeltransport Forening