Oversøiske flytninger

Oversøiske flytninger er en tillidssag, og vores sikkerhed er altid i top. Hvejsel har afdelinger i Randers og København. Kontakt os i dag, og få et tilbud.

​Hvejsel Møbeltransport er din professionelle partner ved oversøiske forsendelser/flytninger

Hvejsel Kunsttransport - hurtigt og sikkert

Ved hver forsendelse foretager vi altid en besigtigelse af dit indbo, og afgiver et skriftligt tilbud på den oversøiske flytning. Besigtigelsen er gratis og uforpligtende for dig.

Oversøiske flytninger: Vi rådgiver omkring emballering af: Antikviteter, malerier, møbler, brugskunst, kunst, EDB, maskingods m.m..

I Danmark foretager vore egne professionelle flyttemænd nedpakning og emballering af dit indbo, så det er let at flytte oversøisk.

​Samtidig med emballeringen udarbejder vi en pakkeliste med beskrivelse af dit indbo. Hermed sikres grundlaget for at du kan kontrollere og dokumentere, at du har modtaget dit indbo.

Afhængig af omfanget af de effekter som du skal have flyttet, samt håndteringsmulighederne på destinationsstedet sender vi det i en standard skibscontainer eller en specialfremstillet forsendelseskasse i træ fra vort snedkeri.

Ved flytninger fra oversøiske destinationer til Danmark anvender vi kun professionelle samarbejdspartnere fra vort internationale netværk.

  • Europæiske transporter med lastbiler og varerbil.
  • Konsolidering af stykgods og full loads.
  • Pakning og emballering af alle typer forsendelser.
  • Registrering og dokumentation.
  • Transportforsikring.
  • Vi bygger transportkasser af træ til forsendelser.
  • Vi indhenter både fra butikker, private og auktionshuse.
  • Internale flytninger sendt som søfragt.
  • Vi sender oversøisk med skib og fly.
  • Vi tilbyder opbevaring.

Du finder os her.

Flytning til Madrid - Hvejsel Lastbil
Hvejsel - Oversøisk flytning - Container skib

Spørgsmål og svar (FAQ)

Kommer I til tiden?
Som udgangspunkt Ja. Vi kan naturligvis ikke forudse alt. Men vi har stor erfaring med transport i hele verden.  Ved oversøiske flytninger bruger vi vores mange professionelle samarbejdspartnere til, at sikre at din flytning foregår så rettidigt og gnidningsfrit som overhovedet muligt. 

Hvor godt skal mine ting pakkes?
Vi anbefaler, at du bruger os til at pakke dine ting ned. Ved oversøiske flytninger er det vigtigt, at det der skal tranporteres er pakket korrekt. Som beskrevet ovenfor så har vi stor erfaring og ekspertice i pakning. Og vi har vores eget snedkeri, der lave special indpakning hvis det er nødvendigt. Med andre ord kan du trygt overlade det til os, at håndtere din ting gennem hele processen fra nedpakning og til oppakning ved endt flytning.

Kontakt Hvejsel

Forsikring

Vi gør naturligvis alt for, at din transport går glat og uden unødig besvær. Men desværre kan der ske uheld af den ene eller anden art. Hvejsel Møbeltransport har som andre transportører en ansvarsforsikring. Ønsker du ekstra dækning for varens værdi kan du tegne en tillægsforsikring hos os som dækker dine ejendele. Hvis der sker skade under en privatflytning dækker vi iflg DMF betingelserne op til 50.000 kr. pr. genstand/flyttekasse. En privatflytning er en flytning af dine ejendele fra dine gamle bopæl til din nye bopæl.
Læs DMFs almindelige betingelser for:

- Privat flytning

- Erhvervs flytning (B2B)

Vær opmærksom på at DMF kun dækker i Europa. Uden for Europa skal man tegne en forsikring udfra værdien af forsendelsen. 

All-Risk Forsikring
Hvejsel Møbeltransport tilbyder også All-Risk Forsikring som dækker de ting der må opstå i forbindelse med flytningen af forsendelse. Kontakt os for et tilbud