Hvejsel Galleritransport

Kunsttransport er en tillidssag, og vores sikkerhed er altid i top. Hvejsel har afdelinger i Randers og København. Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Hos Hvejsel har vi speciale i kunsttransport og dermed også galleritransport. Hvejsel har afdelinger i Randers og København. Kontakt os i dag, og få et tilbud. 

Hvejsel Galleri transport - hurtigt og sikkert

Hos Hvejsel er du altid sikker på, at vi håndterer din kunst med stor forsigtighed og med respekt når den skal transporteres til og fra et galleri. Hvejsel har igennem mange år specialiseret sig i transport af effekter, der kræver stor ekspertise - herunder kunstværker og lignende.

Vi tilpasser altid vores transport til dine behov. Og derfor kan vi love dig førsteklasses behandling hele vejen. Vi har over 25 dedikerede medarbejdere, der sørger for at du trygt kan overlade alt til Hvejsel i forhold til transport og håndtering af din kunst.  Vi tilbyder kunsttransport og galleritransport i Danmark, samt International transport af kunst og lignende effekter.

Galleri udstillinger kan være internationale, derfor er Hvejsel det også. Om du skal udstille i lokalområdet, eller i Paris, New York eller Tokyo, så kan Hvejsel hjælpe dig. Så lad Hvejsel bliver din partner, når du skal udstille i eller hente kunst hjem fra et galleri. 

Hvis du skal have transporteret et maleri eller et kunstværk, så kan Hvejsel Møbeltransport udføre denne transport for dig, både hvis du kontakter os som privat eller hvis du kontakter og fra et firma.

Hvis du har spørgsmål så ring eller skriv endelig til os. Vi er klar over, at kunstværker har stor værdi. Derfor vil vi altid sørge for, at du kan være fuldstændig tryg, ved at overlade din kunst til os, når den skal udstilles på et galleri.  

Der er hverken en transport eller et spørgsmål der er for stort eller for lille. Du finder os her.

Klimareguleret Transport

Hvejsel Møbeltransport tilbyder også klimareguleret transport.

Hvis du som kunde ønsker at få din kunst eller vare transporteret med Klimareguleret transport, så kan Hvejsel Møbeltransport løse opgaven.

Vi kan sætte varme på kassen og styre luftfugtigheden, og derigennem sikre en skånsom transport af dine kunstværker eller varer. En Klimareguleret transport skal bookes til vores kørselsafdeling.

Book en Klimareguleret Transport

Flytning til Madrid - Hvejsel Lastbil

Forsikring

Vi gør naturligvis alt for, at din transport går glat og uden unødig besvær. Men desværre kan der ske uheld af den ene eller anden art. Hvejsel Møbeltransport har som andre transportører en ansvarsforsikring. Ønsker du ekstra dækning for varens værdi kan du tegne en tillægsforsikring hos os som dækker dine ejendele. Hvis der sker skade under en privatflytning dækker vi iflg DMF betingelserne op til 50.000 kr. pr. genstand/flyttekasse. En privatflytning er en flytning af dine ejendele fra dine gamle bopæl til din nye bopæl.

Kontakt Hvejsel

Spørgsmål og svar (FAQ)

Kommer I til tiden?
Som udgangspunkt Ja. Vi kan naturligvis ikke forudse alt. Men vi har stor erfaring med trafikken i både Danmark og Europa. Det sammen med vores avancerede ruteplanlægningssystem gør, at vi normalt er der til tiden.

Jeg er nervøs for, at min kunst kommer til skade?
Hos Hvejsel har vi mange års erfaring med at transportere kunst, så vi ved, hvordan vi skal pakke tingene ind, og transportere dem til eksempelvis et galleri fuldt forsvarligt og sikkert.