Flytning til Tyskland– forsvarligt og trygt hele vejen

Flytning til Tyskland, så brug os som din flyttepartner. Vi har mange års erfaring med flytninger til Tyskland.

Flytning til Tyskland - så vælg Hvejsel Møbeltransport. Vi har mere end 50 års erfaring, og flytter stort set alt sikkert, til tiden og billigt. Kontakt Hvejsel her

Flytning til Tyskland - Kirke

Trækker Tyskland i dig, så er det ikke så mærkeligt. Hamborg har mange spændende muligheder, og vores erfaring fortæller os, at det er mange danskere der søger til Tyskland. Det er også forholdsvis let, at finde sig til rette. Selvom der naturligvis er forskelle, så minder Tysklands og Danmarks kultur alligevel meget om hinanden.

Tyskland - vores nabo mod syd, har meget at byde på. Ligesom i Danmark har Tyskland en fælles kultur, men har også store regionale forskelle. Det er på grund af landets historie og størrelse. Tyskland har en af de stærkeste økonomier i verdenen, og er et de mest toneangivende lande i EU. Faktisk er Tyskland verdens største eksport nation.

Tyskland har også en anden ledertitel: Det mest folkerige land i EU med en befolkning på 82,5 millioner. Desuden har Tyskland masse af kultur, historie, storslået natur, og har et velfungerende velfærdssamfund.

Flytning til Madrid - Hvejsel Lastbil

Det er altid vigtigt når man skal flytte, at man er sikker på, at det indbo eller andet der skal flyttes, når frem til tiden, og bliver transporteret forsvarligt. Og dette bliver kun mere vigtigt, når ens indbo skal flyttes til udlandet. Hvejsel har stor og specialiseret erfaring i med flytninger til Tyskland, og målet er og har altid været, at du som kunde skal opleve fuld tryghed. For der er rigtigt mange ting at tænke på, når man skal flytte. Det ved vi også. Derfor bruger vi vores erfaring til, at gøre flytningen lettere for dig.

Vi kan klare alle størrelse af flytninger, og vi flytter for både private og virksomheder. Men uanset opgavens størrelse, så er vi altid opmærksomme på dine behov og krav. Og på at disse bliver opfyldt til fulde. Og selvom vi har høj kvalitet i alt vi gør, så er arbejder hele tiden på, at gøre det lige lidt bedre.

Vi sørger altid for, at alle regler overholdes ved flytninger. Det betyder for dig, at dit indbo / dine ting er i veluddannede og kompetente hænder, fra vi er på dansk jord og til vi ankommer til dit nye hjem i Tyskland … Eller omvendt. For vi flytter naturligvis også gerne dit indbo til Danmark fra Tyskland, hvis du gerne vil flytte til Danmark igen.

Flytning til Tyskland - Kort

Hvor er mine ting?

I alle vores lastvogne er der installeret tracking, så vi altid ved, og kan fortælle dig, hvor langt dit indbo er nået på deres vej til Tyskland.. En af vores nøglekompetence og -værdier er, at vi er præcise. Vi er der med andre ord på det rigtige sted og til tiden. Vores tracking system gør også, at vores chauffører kun skal koncentrere sig om at køre, og det øger sikkerheden på den lange tur til Tyskland.

Sikkerhed ved flytning til Tyskland

Sikkerhed?

Når vi skal flytte dine ting til Tyskland, så sørger vi for, at alt er forsvarligt spændt fast i lastvognen. Vi bruger tæpper, sådan der ikke kommer slag og gnidnings skader på det vi køre med Så turen gennem Europa foregår med sikkerhed for, at alt kommer lige sådan ud af lastbilen, som de kom ind.

For at sikre både os selv, og det vi flytter, er vores ansatte trænet i at bruge moderne maskiner. Det gør også, som før nævnt, at vi kan klare alle flytninger.

Er der trapper? Ingen problem. Vi bruger en trappeløfter, som på en skånsom måde bære tingene op.

Er det en større flytning, kan vi også medbringe en gaffeltruck i lastvognen.

Huskeliste - flytning til Tyskland

Har du husket?

Udover at melde flytning til CPR og kontakte Skattestyrelsen kan der være mange andre myndigheder og virksomheder, som du skal kontakte ved udrejse fra Danmark.

Alt efter din situation i Danmark og din kommende situation i det nye land, er det forskelligt, hvad du skal være opmærksom på.

Du kan orientere dig om mange af reglerne på det offentlige område på borger.dk. Se flere oplysninger på borger.dk.

Forsikring

Vi gør naturligvis alt for, at din flytning Tyskland går glat og uden unødig besvær. Men desværre kan der jo ske uheld af den ene eller anden art. Derfor har Hvejsel en flytteansvarsforsikring, som dækker, hvis uheldet er ude (i henhold til gældende betingelser). Det er din garanti for, at du får en reel behandling og at vi står inde for vores produkt og vores service.

Kontakt Hvejsel

Spørgsmål og svar (FAQ)

Kommer I til Tyskland til tiden?

Som udgangspunkt Ja. Vi kan naturligvis ikke forudse alt. Men vi har stor erfaring med trafikken igennem Europa, og i storbyer som Hamborg og Berlin. Det sammen med vores avancerede ruteplanlægningssystem gør, at vi normalt er der til tiden.

Hvad med prisen?

Når vi aftaler din flytning til Tyskland med dig, så stiller vi naturligvis spørgsmål om hvad og hvor meget der skal flyttes. Så kan vi give dig en pris. Hvad den bliver består af en masse faktorer. Men vi gør alt for, at flytningen bliver så effektiv som muligt. Og det viser sig også på omkostninger for dig. Vi kender ruten, og vi bruger vores ruteplanlægningssystem til at optimere kørslen, så vi kan spare på dieselen og vores materiel. Derfor kan vi tilbyde dig en flytning til Tyskland, der kvalitetsmæssigt er i top og med en pris der er lav uden nogensinde at gå på kompromis med sikkerhed, kvalitet, miljø, effektivitet og service.