Flytning til Belgien - Forsvarligt og trygt hele vejen

Flytning til Belgien så brug os som din flyttepartner. Vi har mange års erfaring med flytninger til Belgien.

Flytning til Belgien - så vælg Hvejsel Møbeltransport. Flyttemand til Belgien. Vi har erfaringen med flytning til Belgien. Kontakt Hvejsel her 

Flytning til Belgien - Gent - Hvejsel

Belgien er medlem af EU. Det betyder, at du som EU-borger har ret til at opholde dig i landet i op til 3 måneder uden opholdstilladelse. Hvis opholdet strækker sig længere end 3 måneder, skal du registrere dig i det belgiske folkeregister.

Belgien er et lille men tætbefolket land med sine næsten 12 millioner indbyggere. Landet er en både en del af det man historisk har kaldt Nederlandene og de nuværende Benelux lande. Belgien bærer præg af sin og den Europæiske historie, blandt andet i forhold til, at landet har to officielle sprog; fransk og nederlandsk - alt hvilken region man befinder sig i. Og landet har en forholdsvis kompleks styreform. Begge dele resultat af en historie med mange konflikter, små kongedømmer etc..

Hvejsel Møbeltransport, vi flytter til og fra Belgien, din flyttemand til Belgien.

Belgiens hovedstad Bruxelles er hovedstaden, og rummer ud over sine næsten 1,2 millioner indbyggere, også et af de to EU mødesteder. Sidstnævnte gør naturligt byen til et midtpunkt i den Europæiske økonomi og politik. 

(Kilde: Wikipedia)

Den belgiske valuta er euroen (EUR), der blev indført som Belgiens officielle valuta den 1. januar 2002, da den erstattede den belgiske franc. Belgien er en del af eurozonen, som består af EU-lande, der har vedtaget euroen som deres fælles valuta. Overgangen til euroen repræsenterede et vigtigt skridt mod større økonomisk integration og samarbejde inden for Den Europæiske Union.

Euroen opdeles i 100 cent og fungerer som en nøglevaluta på de internationale finansmarkeder, hvor den er en af de mest handlede valutaer. For Belgien, et land med en åben økonomi og betydelig international handel, spiller euroen en kritisk rolle i at facilitere handelstransaktioner både inden for EU og globalt. Den tjener også som en stabiliserende faktor for landets økonomi, idet den bidrager til lavere transaktionsomkostninger og mindsker valutakursrisikoen. Belgien, som var en af de grundlæggende medlemmer af Den Europæiske Union, har været med til at forme udviklingen af euroen og fortsætter med at spille en aktiv rolle i den europæiske økonomiske politik.

Flytning til Madrid - Hvejsel Lastbil

Det er altid vigtigt når man skal flytte, at man er sikker på, at det indbo eller andet der skal flyttes, når frem til tiden, og bliver transporteret forsvarligt. Og dette bliver kun mere vigtigt, når ens indbo skal flyttes til udlandet. Hvejsel har stor og specialiseret erfaring i med flytninger til Belgien, og målet er og har altid været, at du som kunde skal opleve fuld tryghed. For der er rigtigt mange ting at tænke på, når man skal flytte. Det ved vi også. Derfor bruger vi vores erfaring til, at gøre flytningen lettere for dig.

Vi kan klare alle størrelse af flytninger, og vi flytter for både private og virksomheder. Men uanset opgavens størrelse, så er vi altid opmærksomme på dine behov og krav. Og på at disse bliver opfyldt til fulde. Og selvom vi har høj kvalitet i alt vi gør, så er arbejder hele tiden på, at gøre det lige lidt bedre.

Vi sørger altid for, at alle regler overholdes ved flytninger. Det betyder for dig, at dit indbo / dine ting er i veluddannede og kompetente hænder, fra vi er på dansk jord og til vi ankommer til dit nye hjem i Belgien … Eller omvendt. For vi flytter naturligvis også gerne dit indbo til Danmark fra Belgien, hvis du gerne vil flytte til Danmark igen.

Flytning til Belgien  - Kort

Hvor er mine ting?

I alle vores lastvogne er der installeret tracking, så vi altid ved, og kan fortælle dig, hvor langt dit indbo er nået på deres vej til Belgien. En af vores nøglekompetence og -værdier er, at vi er præcise. Vi er der med andre ord på det rigtige sted og til tiden. Vores tracking system gør også, at vores chauffører kun skal koncentrere sig om at køre, og det øger sikkerheden på den lange tur.

Sikkerhed ved flytning til Belgien

Sikkerhed?

Når vi skal flytte dine ting til Belgien, så sørger vi for, at alt er forsvarligt spændt fast i lastvognen. Vi bruger tæpper, sådan der ikke kommer slag og gnidnings skader på det vi køre med Så turen gennem Europa foregår med sikkerhed for, at alt kommer lige sådan ud af lastbilen, som de kom ind.

For at sikre både os selv, og det vi flytter, er vores ansatte trænet i at bruge moderne maskiner. Det gør også, som før nævnt, at vi kan klare alle flytninger.

Er der trapper? Ingen problem. Vi bruger en trappeløfter, som på en skånsom måde bære tingene op. Er det en større flytning, kan vi også medbringe en gaffeltruck i lastvognen.

Huskeliste - flytning til Belgien

Har du husket?

Udover at melde flytning til CPR og kontakte Skattestyrelsen kan der være mange andre myndigheder og virksomheder, som du skal kontakte ved udrejse fra Danmark.

Alt efter din situation i Danmark og din kommende situation i det nye land, er det forskelligt, hvad du skal være opmærksom på.

Du kan orientere dig om mange af reglerne på det offentlige område på borger.dk. Se flere oplysninger på borger.dk.

Forsikring

Vi gør naturligvis alt for, at din flytning til Belgien går glat og uden unødig besvær. Men desværre kan der jo ske uheld af den ene eller anden art. Derfor har Hvejsel en flytteansvarsforsikring, som dækker, hvis uheldet er ude (i henhold til gældende betingelser). Det er din garanti for, at du får en reel behandling og at vi står inde for vores produkt og vores service.

Kontakt Hvejsel

Spørgsmål og svar (FAQ)

Kommer I til Belgien til tiden?
Som udgangspunkt Ja. Vi kan naturligvis ikke forudse alt. Men vi har stor erfaring med trafikken igennem Europa, og i storbyer som Bruxelles. Det sammen med vores avancerede ruteplanlægningssystem gør, at vi normalt er der til tiden.

Hvad med prisen?
Når vi aftaler din flytning til Belgien med dig, så stiller vi naturligvis spørgsmål om hvad og hvor meget der skal flyttes. Så kan vi give dig en pris. Hvad den bliver består af en masse faktorer. Men vi gør alt for, at flytningen bliver så effektiv som muligt. Og det viser sig også på omkostninger for dig. Vi kender ruten, og vi bruger vores ruteplanlægningssystem til at optimere kørslen, så vi kan spare på dieselen og vores materiel. Derfor kan vi tilbyde dig en flytning til Belgien, der kvalitetsmæssigt er i top og med en pris der er lav uden nogensinde at gå på kompromis med sikkerhed, kvalitet, miljø, effektivitet og service.