Flytning til Frankrig – forsvarligt og trygt hele vejen

Flytning til Frankrig, så brug os som din flyttepartner. Vi har mange års erfaring med flytninger til Frankrig.

Flytning til Frankrig - så vælg Hvejsel Møbeltransport. Vi har mere end 50 års erfaring, og flytter stort set alt sikkert, til tiden og billigt. Kontakt Hvejsel her

Flytning til Frankrig - Bybillede

Har du brug for et professionelt flyttefirma, der kan varetage din flytning til Frankrig?
Så kan Hvejsel møbeltransport hjælpe dig.

Vi er således specialister i udlandsflytninger, hvor vi i mere end 50 år har hjulpet et hav af danskere til udlandet.

Den erfaring vi har opbygget igennem tiderne kommer dig til gode.

Vi har stået med alle tænkelige udfordringer førhen – vi godt rustet til at varetage din flytning, ligesom du igennem hele forløbet kan drage nytte af vores store knowhow.

Den franske valuta er euroen (EUR), som har været Frankrigs officielle valuta siden den 1. januar 2002, da den erstattede den franske franc. Euroen er den fælles valuta for eurozonen, en gruppe af 19 EU-lande, der har valgt at adoptere euroen som deres officielle valuta. Denne overgang markerede et betydeligt skridt mod økonomisk integration i Europa. Euroen opdeles i 100 cent. Den er en af de vigtigste og mest handlede valutaer på de globale finansmarkeder og tjener som den anden mest anvendte reservevaluta i verden efter den amerikanske dollar. For Frankrig, som en af de førende økonomier i Europa, spiller euroen en central rolle i landets økonomi, handel og finanspolitik. Den er også et afgørende element i den europæiske økonomiske stabilitet og integration.

Flytning til Madrid - Hvejsel Lastbil

Det er altid vigtigt når man skal flytte, at man er sikker på, at det indbo eller andet der skal flyttes, når frem til tiden, og bliver transporteret forsvarligt. Og dette bliver kun mere vigtigt, når ens indbo skal flyttes til udlandet. Hvejsel har stor og specialiseret erfaring i med flytninger til Frankrig, og målet er og har altid været, at du som kunde skal opleve fuld tryghed. For der er rigtigt mange ting at tænke på, når man skal flytte. Det ved vi også. Derfor bruger vi vores erfaring til, at gøre flytningen lettere for dig.

Vi kan klare alle størrelse af flytninger, og vi flytter for både private og virksomheder. Men uanset opgavens størrelse, så er vi altid opmærksomme på dine behov og krav. Og på at disse bliver opfyldt til fulde. Og selvom vi har høj kvalitet i alt vi gør, så er arbejder hele tiden på, at gøre det lige lidt bedre.

Vi sørger altid for, at alle regler overholdes ved flytninger. Det betyder for dig, at dit indbo / dine ting er i veluddannede og kompetente hænder, fra vi er på dansk jord og til vi ankommer til dit nye hjem i Frankrig … Eller omvendt. For vi flytter naturligvis også gerne dit indbo til Danmark fra Frankrig, hvis du gerne vil flytte til Danmark igen.

Flytning til Frankrig - Kort

Hvor er mine ting?

I alle vores lastvogne er der installeret tracking, så vi altid ved, og kan fortælle dig, hvor langt dit indbo er nået på deres vej til Frankrig. En af vores nøglekompetence og -værdier er, at vi er præcise. Vi er der med andre ord på det rigtige sted og til tiden. Vores tracking system gør også, at vores chauffører kun skal koncentrere sig om at køre, og det øger sikkerheden på den lange tur.

Sikkerhed ved flytning til Frankrig

Sikkerhed?

Når vi skal flytte dine ting til Frankrig, så sørger vi for, at alt er forsvarligt spændt fast i lastvognen. Vi bruger tæpper, sådan der ikke kommer slag og gnidnings skader på det vi køre med Så turen gennem Europa foregår med sikkerhed for, at alt kommer lige sådan ud af lastbilen, som de kom ind.

For at sikre både os selv, og det vi flytter, er vores ansatte trænet i at bruge moderne maskiner. Det gør også, som før nævnt, at vi kan klare alle flytninger.

Er der trapper? Ingen problem. Vi bruger en trappeløfter, som på en skånsom måde bære tingene op.

Er det en større flytning, kan vi også medbringe en gaffeltruck i lastvognen.

Huskeliste - flytning til Frankrig

Har du husket?

Udover at melde flytning til CPR og kontakte Skattestyrelsen kan der være mange andre myndigheder og virksomheder, som du skal kontakte ved udrejse fra Danmark.

Alt efter din situation i Danmark og din kommende situation i det nye land, er det forskelligt, hvad du skal være opmærksom på.

Du kan orientere dig om mange af reglerne på det offentlige område på borger.dk. Se flere oplysninger på borger.dk.

Forsikring

Vi gør naturligvis alt for, at din flytning Frankrig går glat og uden unødig besvær. Men desværre kan der jo ske uheld af den ene eller anden art. Derfor har Hvejsel en flytteansvarsforsikring, som dækker, hvis uheldet er ude (i henhold til gældende betingelser). Det er din garanti for, at du får en reel behandling og at vi står inde for vores produkt og vores service.

Kontakt Hvejsel

Spørgsmål og svar (FAQ)

Kommer I til Frankrig til tiden?

Som udgangspunkt Ja. Vi kan naturligvis ikke forudse alt. Men vi har stor erfaring med trafikken igennem Europa, og i storbyer som Paris. Det sammen med vores avancerede ruteplanlægningssystem gør, at vi normalt er der til tiden.

Hvad med prisen?

Når vi aftaler din flytning til Frankrig med dig, så stiller vi naturligvis spørgsmål om hvad og hvor meget der skal flyttes. Så kan vi give dig en pris. Hvad den bliver består af en masse faktorer. Men vi gør alt for, at flytningen bliver så effektiv som muligt. Og det viser sig også på omkostninger for dig. Vi kender ruten, og vi bruger vores ruteplanlægningssystem til at optimere kørslen, så vi kan spare på dieselen og vores materiel. Derfor kan vi tilbyde dig en flytning til Frankrig, der kvalitetsmæssigt er i top og med en pris der er lav uden nogensinde at gå på kompromis med sikkerhed, kvalitet, miljø, effektivitet og service.