Flytning til Sverige - Forsvarligt og trygt hele vejen

Flytning til Sverige så brug os som din flyttepartner. Vi har mange års erfaring med flytninger til Sverige.

Flytning til Sverige - så vælg Hvejsel Møbeltransport. Vi har mere end 50 års erfaring, og flytter stort set alt, sikkert, til tiden og billigt. Kontakt Hvejsel her

Flytning til Sverige - Stockholm

Hvejsel Møbeltransport din flyttemand til Svergie.

Hvejsel Møbeltransport er en del af Thortrans og ConWay og vi har biler i Sverige hver uge.

Trækker Sverige i dig, så er det ikke så mærkeligt. Sverige har mange spændende muligheder, og vores erfaring fortæller os, at det er mange danskere der søger til Sverige. Det er også forholdsvis let, at finde sig til rette. Selvom der naturligvis er forskelle, så minder Sveriges og Danmarks kultur alligevel meget om hinanden.

I Sverige bor der i alt ca. 10,3 millioner mennesker. Men da de er fordelt på

450.295 kvadratkilometer, så er befolkningstætheden meget lav. Så Sverige er det perfekte land, hvis du gerne vil have lidt luft til naboen.

Hvis storbyen derimod trækker i dig, så er Sverige også leveringsdygtig der. Hovedstaden Stockholm har knap en million indbygger i selve byen. Men Gøteborg og Malmø er skam også værd at have med på listen med sine henholdsvis knap 600.000 og ca. 300.000 indbyggere.

Den svenske valuta er den svenske krone (SEK), som har været Sveriges officielle valuta siden 1873. Kronen opdeles i 100 øre, selvom øremønterne ikke længere er i cirkulation siden 2010. Den svenske krone er et vigtigt symbol på Sveriges økonomiske selvstændighed og har en central rolle i landets finansielle system. Selvom Sverige er medlem af Den Europæiske Union, har landet valgt ikke at adoptere euroen, efter en folkeafstemning i 2003, hvor svenskerne stemte imod at erstatte kronen med euroen. Som resultat fortsætter kronen med at være en vital del af den svenske identitet og økonomi. Den svenske krone varierer i værdi på de internationale valutamarkeder og påvirkes af en række faktorer, herunder Sveriges økonomiske præstationer, rentesatser sat af Sveriges Riksbank, og globale økonomiske forhold.

Flytning til Madrid - Hvejsel Lastbil

Det er altid vigtigt når man skal flytte, at man er sikker på, at det indbo eller andet der skal flyttes, når frem til tiden, og bliver transporteret forsvarligt. Og dette bliver kun mere vigtigt, når ens indbo skal flyttes til udlandet. Hvejsel har stor og specialiseret erfaring i med flytninger til Sverige, og målet er og har altid været, at du som kunde skal opleve fuld tryghed. For der er rigtigt mange ting at tænke på, når man skal flytte. Det ved vi også. Derfor bruger vi vores erfaring til, at gøre flytningen lettere for dig.

Vi kan klare alle størrelse af flytninger, og vi flytter for både private og virksomheder. Men uanset opgavens størrelse, så er vi altid opmærksomme på dine behov og krav. Og på at disse bliver opfyldt til fulde. Og selvom vi har høj kvalitet i alt vi gør, så er arbejder hele tiden på, at gøre det lige lidt bedre.

Vi sørger altid for, at alle regler overholdes ved flytninger. Det betyder for dig, at dit indbo / dine ting er i veluddannede og kompetente hænder, fra vi er på dansk jord og til vi ankommer til dit nye hjem i Sverige … Eller omvendt. For vi flytter naturligvis også gerne dit indbo til Danmark fra Sverige, hvis du gerne vil flytte til Danmark igen.

Flytning til Sverige - Kort

Hvor er mine ting?

I alle vores lastvogne er der installeret tracking, så vi altid ved, og kan fortælle dig, hvor langt dit indbo er nået på deres vej til Sverige. En af vores nøglekompetence og -værdier er, at vi er præcise. Vi er der med andre ord på det rigtige sted og til tiden. Vores tracking system gør også, at vores chauffører kun skal koncentrere sig om at køre, og det øger sikkerheden på den lange tur.

Sikkerhed ved flytning til Sverige

Sikkerhed?

Når vi skal flytte dine ting til Sverige, så sørger vi for, at alt er forsvarligt spændt fast i lastvognen. Vi bruger tæpper, sådan der ikke kommer slag og gnidnings skader på det vi køre med Så turen gennem Europa foregår med sikkerhed for, at alt kommer lige sådan ud af lastbilen, som de kom ind.

For at sikre både os selv, og det vi flytter, er vores ansatte trænet i at bruge moderne maskiner. Det gør også, som før nævnt, at vi kan klare alle flytninger.

Er der trapper? Ingen problem. Vi bruger en trappeløfter, som på en skånsom måde bære tingene op. Er det en større flytning, kan vi også medbringe en gaffeltruck i lastvognen.

Huskeliste - flytning til Sverige

Har du husket?

Udover at melde flytning til CPR og kontakte Skattestyrelsen kan der være mange andre myndigheder og virksomheder, som du skal kontakte ved udrejse fra Danmark.

Alt efter din situation i Danmark og din kommende situation i det nye land, er det forskelligt, hvad du skal være opmærksom på.

Du kan orientere dig om mange af reglerne på det offentlige område på borger.dk. Se flere oplysninger på borger.dk.

Forsikring

Vi gør naturligvis alt for, at din flytning Sverige går glat og uden unødig besvær. Men desværre kan der jo ske uheld af den ene eller anden art. Derfor har Hvejsel en flytteansvarsforsikring, som dækker, hvis uheldet er ude (i henhold til gældende betingelser). Det er din garanti for, at du får en reel behandling og at vi står inde for vores produkt og vores service.

Kontakt Hvejsel

Spørgsmål og svar (FAQ)

Kommer I til Sverige til tiden?
Som udgangspunkt Ja. Vi kan naturligvis ikke forudse alt. Men vi har stor erfaring med trafikken igennem Europa, og i storbyer som Stockholm eller Malmø. Det sammen med vores avancerede ruteplanlægningssystem gør, at vi normalt er der til tiden.

Hvad med prisen?
Når vi aftaler din flytning til Sverige med dig, så stiller vi naturligvis spørgsmål om hvad og hvor meget der skal flyttes. Så kan vi give dig en pris. Hvad den bliver består af en masse faktorer. Men vi gør alt for, at flytningen bliver så effektiv som muligt. Og det viser sig også på omkostninger for dig. Vi kender ruten, og vi bruger vores ruteplanlægningssystem til at optimere kørslen, så vi kan spare på dieselen og vores materiel. Derfor kan vi tilbyde dig en flytning til Sverige, der kvalitetsmæssigt er i top og med en pris der er lav uden nogensinde at gå på kompromis med sikkerhed, kvalitet, miljø, effektivitet og service.