Flytning til Holland – forsvarligt og trygt hele vejen

Flytning til Holland så brug os som din flyttepartner. Vi har mange års erfaring med flytninger til Holland.

Flytning til Holland - så vælg Hvejsel Møbeltransport. Vi er flyttefirmaet, der har ekspertisen og erfaringen med flytning til Holland - Få et uforpligtende tilbud i dag.. Kontakt Hvejsel her 

Overvejer du en flytning til Holland? Hos Hvejsel Møbeltransport er vi eksperter i international flytning og kan sørge for en problemfri overgang til dit nye hjem i Holland. Med års erfaring i branchen forstår vi vigtigheden af sikker transport og pålidelig service. Vores team er dedikeret til at sikre, at dine ejendele ankommer sikkert og effektivt, så du kan fokusere på at nyde dit nye eventyr.

Kontakt os for en skræddersyet løsning, der opfylder netop dine behov og forventninger.

Halvtreds procent af land arealet ligger 1 meter under havoverfladen, hvilket også gør landet til noget meget specielt. Og derfor er Nederlandene også det mere korrekte navn for Holland, fordi landet er så lavtliggende.

Holland er det tættest befolkede i Europa, hvis man ser bort fra småstaterne f.eks. Monaco, med 533 indbyggere per km². Hollands befolkning tæller næsten 18 millioner. Landets hovedstadsområde omkring og i Amsterdam rummer ca. 2,3 millioner af disse. Landets regering finder du dog ikke i Amsterdam, den ligger i Haag, hvor du også finder Den Internationale Domstol, Europol. 

(Kilde: Wikipedia

Den hollandske valuta er euroen (EUR), som blev indført som Hollands officielle valuta den 1. januar 2002, da den erstattede den hollandske gylden. Indførelsen af euroen var en del af en større overgang for flere EU-lande til en fælles valuta, hvilket markerede et vigtigt skridt i retning af økonomisk integration og samarbejde inden for Den Europæiske Union.

Som medlem af eurozonen nyder Holland de fordele, der følger med at bruge euroen, herunder forenklet handel og investeringer på tværs af euroområdet, da valutakursrisikoen mellem medlemslandene elimineres. Dette er særligt vigtigt for et land som Holland, der har en stærk handelsøkonomi og tætte økonomiske bånd til andre europæiske lande.

Euroen opdeles i 100 cent, og dens symbol er "€". Den er en af de mest handlede valutaer i verden og fungerer som en vigtig reservevaluta. For Holland, der har en lang historie med handel og økonomisk innovation, understøtter euroen landets fortsatte engagement i europæisk økonomisk samarbejde og global økonomisk integration.

Det er altid vigtigt når man skal flytte, at man er sikker på, at det indbo eller andet der skal flyttes, når frem til tiden, og bliver transporteret forsvarligt. Og dette bliver kun mere vigtigt, når ens indbo skal flyttes til udlandet. Hvejsel har stor og specialiseret erfaring i med flytninger til Holland, og målet er og har altid været, at du som kunde skal opleve fuld tryghed. For der er rigtigt mange ting at tænke på, når man skal flytte. Det ved vi også. Derfor bruger vi vores erfaring til, at gøre flytningen lettere for dig.

Vi kan klare alle størrelse af flytninger, og vi flytter for både private og virksomheder. Men uanset opgavens størrelse, så er vi altid opmærksomme på dine behov og krav. Og på at disse bliver opfyldt til fulde. Og selvom vi har høj kvalitet i alt vi gør, så er arbejder hele tiden på, at gøre det lige lidt bedre.

Vi sørger altid for, at alle regler overholdes ved flytninger. Det betyder for dig, at dit indbo / dine ting er i veluddannede og kompetente hænder, fra vi er på dansk jord og til vi ankommer til dit nye hjem i Holland … Eller omvendt. For vi flytter naturligvis også gerne dit indbo til Danmark fra Holland, hvis du gerne vil flytte til Danmark igen.

Flytning til Holland - Kort

Hvor er mine ting?

IVores lastbiler er udstyret med et tracking-system, som sikrer, at vi konstant kan overvåge og opdatere dig om, hvor dine ejendele befinder sig på rejsen til Holland. Denne præcision er en kerneværdi for os, hvilket betyder, at vi altid er, hvor vi skal være, når vi skal være der. Dette system letter desuden chaufførernes arbejdsbyrde, idet de kan fokusere udelukkende på at køre sikkert, hvilket forbedrer sikkerheden på lange distancer.

Sikkerhed ved flytning til Holland

Sikkerhed?

Når vi skal flytte dine ting til Holland, så sørger vi for, at alt er forsvarligt spændt fast i lastvognen. Vi bruger tæpper, sådan der ikke kommer slag og gnidnings skader på det vi køre med Så turen gennem Europa foregår med sikkerhed for, at alt kommer lige sådan ud af lastbilen, som de kom ind.

For at sikre både os selv, og det vi flytter, er vores ansatte trænet i at bruge moderne maskiner. Det gør også, som før nævnt, at vi kan klare alle flytninger.

Er der trapper? Ingen problem. Vi bruger en trappeklatrer, som på en skånsom måde løfter tingene op. Er det en større flytning, kan vi også medbringe en elhund i lastvognen.

Huskeliste - flytning til Holland

Har du husket?

Udover at melde flytning til CPR og kontakte Skattestyrelsen kan der være mange andre myndigheder og virksomheder, som du skal kontakte ved udrejse fra Danmark.

Alt efter din situation i Danmark og din kommende situation i det nye land, er det forskelligt, hvad du skal være opmærksom på.

Du kan orientere dig om mange af reglerne på det offentlige område på borger.dk. Se flere oplysninger på borger.dk.

Forsikring

Vi gør naturligvis alt for, at din flytning til Holland går glat og uden unødig besvær. Men desværre kan der jo ske uheld af den ene eller anden art. Derfor har Hvejsel en flytteansvarsforsikring, som dækker, hvis uheldet er ude (i henhold til gældende betingelser). Det er din garanti for, at du får en reel behandling og at vi står inde for vores produkt og vores service.
Hvejsel Møbeltransport er medlem af DMF-Dansk Møbeltransport Forening

Kontakt Hvejsel

Spørgsmål og svar (FAQ)

Kommer I til Holland til tiden?
Som udgangspunkt Ja. Vi kan naturligvis ikke forudse alt. Men vi har stor erfaring med trafikken igennem Europa, og i storbyer som Amsterdam. Det sammen med vores avancerede ruteplanlægningssystem gør, at vi normalt er der til tiden.

Hvad med prisen?
Når vi aftaler din flytning til Holland med dig, så stiller vi naturligvis spørgsmål om hvad og hvor meget der skal flyttes. Så kan vi give dig en pris. Hvad den bliver består af en masse faktorer. Men vi gør alt for, at flytningen bliver så effektiv som muligt. Og det viser sig også på omkostninger for dig. Vi kender ruten, og vi bruger vores ruteplanlægningssystem til at optimere kørslen, så vi kan spare på dieselen og vores materiel. Derfor kan vi tilbyde dig en flytning til Holland, der kvalitetsmæssigt er i top og med en pris der er lav uden nogensinde at gå på kompromis med sikkerhed, kvalitet, miljø, effektivitet og service.